Delicatessen 't Keyserken - Melle-Vogelhoek


Onze
producten
Slagerij
Belegde
broodjes
Contacteer
ons
Nuttige
Informatie
Geschiedenis


VLEES

Warme hoofdgerechten

Vlees :

Zuiders gevuld kippenhaasje met verse pesto en zongedroogde tomaten 13,80€ p.p.
Orloffgebraad in verse archiducsaus 13,50€ p.p.
Gevuld varkenshaasje met panchetta en Philadelphiakaas 15,50€ p.p.
Kalkoenhaasje in een jasje van Serranoham in een romig sausje 15,50€ p.p.
Kalfsgebraad op de wijze van Morvan met ham, kaas en champignons 16,55€ p.p.
Kippenhaasje in een sausje van bergsinaasappel 12,80€ p.p.
Kippenhaasje in honing-tijmsaus 12,80€ p.p.

Elk hoofdgerecht omvat een verse groentenwaaier :
gestoofd Brussels loof, honing-tijmworteltjes,
oventomaatje en verse tuinboontjes.

Wild :
Filet puur van hinde in Grand Veneursaus 17,80€ p.p.
Filet de marcassin in een sausje met peperkoek en bruine Leffe 18,80€ p.p.
Gebakken parelhoenfilet in fine Champagnesaus 15,50€ p.p.
Eendenborstfilet in een fruitig sausje met rode wijn en bessenconfituur 14,90€ p.p.
Ardeens stoofpotje met hinde 14,90€ p.p.

Elk wildgerecht omvat een waaier van groenten en fruit :
Gevuld Haspengouws appeltje met veenbessen en gestoofd witloof.

Vis :
Gepocheerde Atlantische zalm in choronsaus 14,80€ p.p.
Tongrolletjes in Chablissaus met Zeebrugse grijze garnalen (4stuks) 14,85 p.p.
Scampi taggliatelle met rode pesto en zongedroogde tomaten 14,80€ p.p.

Elk visgerecht omvat gewokte julienne van prei, kerstomaatjes en broccoli.

Warme aardappelideetjes :
Gratinaardappelen (500g) voor 2 personen 4,50€ per doos
Verse, huisbereide kroketjes per 10 verpakt 2,50€ per doos
Pureeaardappelen “duchesse” 4 stuks (voor 2 personen) 4€
Gepofte krieltjes in de schil met fleur de sel en rozemarijn 2,50 p.p.

Warme groentenwaaier per 2 personen 6,80€ :
2 botjes gestoofd Brussels loof,
Portie honing-tijmworteltjes,
2 gekruide oventomaatjes,
Brocolli


WARME BEENHAM

Onze warme beenham wordt nog steeds
gebakken naar het recept van Aimé De Keyser
en is sinds 1936 het paradepaardje in onze
charcuteriekast !
Totaalarrangement : 13,80€ per persoon
(inclusief groenten, aardappelen en saus)

Warme beenham met
Provençaalse saus, verse tartaar en cocktailsaus

Rauwe groenteschotel:
Amerikaanse picknicksalade met ananas
Eikenbladsalade, vers geraspte worteltjes,
4-seizoenensalade met komkommer,
tomaatblokjes met lente-ui, verse tuinboontjes.

Aardappelen :
Koude aardappelsalade of
Gepofte krieltjes met rozemarijn en fleur de sel.

De warme beenham kan ook apart worden
verkregen : 7€ per persoon reeds uitgebeend
of 120€ voor een ganse beenham.

RACLETTESCHOTEL 13,00€/persoon

Deze maaltijd bestaat op de eerste plaats uit Franse specialiteiten. Zwitserse, Italiaanse, maar ook specialiteiten uit eigen atelier maken deel uit van dit mooie geheel.

Een maaltijd die vooral tijdens de winter een succesformule biedt en door zijn verscheidenheid aan producten zeker op prijs gesteld wordt door gasten.

Kaas 200 gram per persoon : Racclette “Père Eugène, Zwitsterse Gruère des “Alpes” Brugs broodje Passendale

Groothof Vlees : 100g per persoon : Lomo Iberico Embuchado Parmasalami Panchetta Ovenspek uit eigen atelier

Aanvulling : Augurken, kerstomaatjes, Zilveruitjes, mosterd en pickles “Grand Mère” tartaar

Brood : (appart te bestellen indien gewenst) marguérite de campagne, polka tradition zijn heerlijke tafelbroden die hier zeker bij passen !

 

Barbecuen met de heerlijkste specialiteiten van eigen kweek en uit eigen atelier…

Kinderbarbecue 8,00€ per kind
Zacht gekruid kippenhaasje
Spiesje van zacht gekruide kalfsbolletjes
2 mini witte worstjes
2 kippendrums
Gratis Thousand Islands saus (zachte cocktaildressing).

Gezinsbarbecue 8,95€ per persoon
Gemarineerde brochette van Ardeens varkenshaasje
Argentijnse karlfsworst
Geroosterd Duke of Berkshirespek uit eigen atelier
Gekruide  kippenoester
Gratis Provençaalse saus.

Feestbarbecue 12,95€ per persoon
Gemarineerde steak van eigen kweek met huisbereide kruidenboter
Of mootje van Pastoraal lam uit de Scheldevalei met verse dragonboter
Gemarineerde brochette van Ardeens varkenshaasje
Mignon van Duke of Berkshire en charlotjes marinade
Gekruide kippenoester
Gratis  Provençaalse saus.

Barbecue de luxe 19,25€ per persoon
Vanaf 4 personen met gratis fles wijn
Scampibrochette “French garden”
Chateau briand van eigen kweek met rozemarijn en Fleur de sel
Filet van Pastoraal lam uit de Scheldevalei met verse dragonboter
Mignonette van Duke of Berkshire en charlotjes marinade
Gekruide kippenoester
Gratis Provençaalse saus.

Fijnproeversbarbecue menu all-in formule 36,50€ per persoon
aperitief, cava, hoofdgerecht, groentenbrochette en pofaardappelen
Vanaf 4 personen gratis fles kwaliteitsvolle Cava
Gepelde scampibrochette “French garden”
Cote à l’os van eigen kweek met Mediterraanse kruiden
Filet van Pastoraal lam uit de Scheldevalei met verse dragonboter
Gratis bearnaisesaus
Gratis stokbrood (per 2 personen)
Pofaardappeltjes met Fleur de sel en rozemarijn
Homemade tiramisu op z’n Venetiaans.

Aperitiefhapjes voor de barbecue
Gepelde scampibrochette “French garden”
Griekse souvlaki
Mini witte worstjes
Kippendrums
Mini spareribs, ovenspek

All-in barbecue groenteschotel 4,75€ per persoon
Aardappelsalade met verse tuinkruiden
Geraspte wortel, sla, tomaat, boontjes, Amerikaanse pic-nic salade,
Pastasalade met zuiders kruidendressing.

Groentebrochette 1,60 per stuk (kerstomaten, aubergines, courgetten)